Voorstelling van ons bureau

Pic_Up_Cie_Voorstelling

Up&Cie is een onafhankelijk studiebureau dat actief is op gebied van ruimtelijke ordening, stedenbouwkunde, mobiliteit en milieu.

Ons studiebureau streeft naar uitmuntendheid, integratie van sociale problematiek en verbetering van het leefkader. Van in het prille begin werken wij interactief met onze klanten, teneinde projecten en studies te realiseren die aan de doelstellingen en aan de filosofie van onze klanten beantwoorden. Up&Cie behandelt elk project op een eigen, specifieke manier, zodat creatieve, pragmatische en efficiënte oplossingen worden uitgewerkt die aangepast zijn aan de plaatselijke noden.

Onze knowhow is gestoeld op de alchemie die is ontstaan door het samenbrengen van de vakbekwaamheid van onze medewerkers: ingenieurs, stedenbouwkundigen en architecten. Deze multidisciplinaire en transversale visie heeft ervoor gezorgd dat wij een zeer geavanceerde knowhow konden ontwikkelen, waarmee de vele aspecten van stedenbouwkundige projecten geïntegreerd en overstegen kunnen worden: integratie in een stedelijke en sociale context, duurzaamheid, economische haalbaarheid, technische beperkingen, communicatie en participatie.

Up&Cie is ontstaan uit de wil om diensten van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden aan een gevarieerd cliënteel, dat bestaat uit overheden, architecten, ontwikkelaars en particulieren. De verscheidenheid van ons cliënteel draagt bij tot de verrijking van de denkpatronen die wij volgen.